Haradinaj sërish i reagon KShC-së: Nuk mund t’i leni maturantët në rrugë

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka reaguar sërish ndaj vendimit të Këshillit Shtetëor të Cilësisë për të mos akredituar universitetet e Pejës, Mitrovicë...

Këshillit për Programe e Tekste Shkollore i dorëhiqet edhe një anëtare

Këshilli i Ekspertëve për Programe dhe Tekste Shkollore, (KEPTSh) do ta ketë edhe një anëtar më pak. Kjo pasi që Majlinda Gjelaj ka dhënë dorë...

Aventura verore akademike në UP, sjell botën në Kosovë

Universiteti Veror i Prishtinës edhe këtë vit mblodhi studentë dhe profesorë nga e gjithë bota.

Demokracia Studentore reagon ndaj zgjedhjes së rektorit në Universitetin e Gjakovës

Organizata ”Demokracia Studentore” ka reaguar për zgjedhjen e rektorit të universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”, Artan Nimani, i cili është pjesë e politikës.

Parlamenti Studentor do të monitorojë provimin pranues të studentëve në UP

Rektori i Universitetit “Hasan Prishtina”, Marjan Dema ka vendosur që Parlamenti Studentor të monitorojë procesin e provimit pranues me 15 korrik dhe me 16 korrik të këtij viti.

Artan Nimani zgjidhet rektor i Universitetit të Gjakovës

Këshilli Drejtues i Universitetit të Gjakovës sot ka votuar për zgjedhjen e rektorit të ri.