Pas raportimit të KALLXO.com, rikthehet nga fillimi vlerësimi i aplikuesve për doktoratë në Fakultetin Juridik

KALLXO.com më 4 dhjetor kishte raportuar se tre aplikues për studime të doktoratës në Fakultetin Juridik, pavarësisht se kishin përfunduar të gjitha procedurat e një konkursi, ...

(VIDEO) Shkolla e Ferizajt bëhet me dollapë që lehtësojnë barrën e nxënësve

Çantat tani i kanë më të lehta.

Haradinaj: Kompensimet për mësimdhënësit e viteve ’90-ta dalin sot

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj ka bërë të ditur se nga sot mësimdhënësit e viteve 1990-1999, do të marrin kompensimin për punë...

Rezultatet PISA 2018, pikë referimi për rishikimin e sistemit arsimor

Rezultatet e testit PISA duhet të shërbejnë si pikë referimi për institucionet shtetërore në rishikimin e sistemit arsimor në vend.

8 shkolla të Gjilanit përdorin ujë të papijshëm

Në tetë shkolla fillore të Komunës së Gjilanit që furnizohen me ujë nga puset, është gjetur se uji është i kontaminuar në aspektin kimik dhe bakteriologjik.

Përmbaruesit ia marrin Ferizajt paratë e bursave të studentëve

Megjithëse u ndau bursa studentëve të dalluar të qytetit, Komuna e Ferizajit nuk e ka buxhetin për t’ua ndarë mjetet fituesve.