array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Universitetet e Pejës, Prizrenit dhe Mitrovicës nuk mund të regjistrojnë studentë të rinj

Këshilli Shtetëror i Cilësisë(KShC) në mbledhjen e 74-të vendosi në favor të raporteve të ekspertëve ndërkombëtarë, të cilët rekomanduan që t’u ...

Aventura verore akademike në UP, sjell botën në Kosovë

Universiteti Veror i Prishtinës edhe këtë vit mblodhi studentë dhe profesorë nga e gjithë bota.

Demokracia Studentore reagon ndaj zgjedhjes së rektorit në Universitetin e Gjakovës

Organizata ”Demokracia Studentore” ka reaguar për zgjedhjen e rektorit të universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”, Artan Nimani, i cili është pjesë e politikës.

Parlamenti Studentor do të monitorojë provimin pranues të studentëve në UP

Rektori i Universitetit “Hasan Prishtina”, Marjan Dema ka vendosur që Parlamenti Studentor të monitorojë procesin e provimit pranues me 15 korrik dhe me 16 korrik të këtij viti.

Artan Nimani zgjidhet rektor i Universitetit të Gjakovës

Këshilli Drejtues i Universitetit të Gjakovës sot ka votuar për zgjedhjen e rektorit të ri.

Rektori planifikon të blejë xhip ku pihet duhani

Universiteti i Prishtinës po kërkon të blejë një xhip me procedura të përshpejtuara për nevoja të rektorit të Universitetit, Marjan Dema .