Arkiva Kryesore

Serbia Kërkon më Shumë Tregtim me Rusinë

“Bashkëpunimi tregtar dhe ekonomik është duke u shtuar, projekte të rëndësishme janë duke u zhvilluar, ndërsa mundësitë e bashkëpunimit bilateral mes Serbisë dhe ...

Nata e Vdekjes së Liliana Jevtiqit

Liliana Jevtiq kthehej nga Kraleva e Serbisë për vizitë disa ditëshe në shtëpinë e saj, në Talinoc të Muaxherëve, në Ferizaj, të premten më 6 korrik.

Pushteti Nuk i Do Më Deklaratat e Pasurisë në Internet

Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, ASHMDP, synon që gjatë gjashtë muajve të ardhshëm të detyrojë Agjensionin Kundër Korrupsionit, AKK, që të heqë ...

Jahtin që Kosova S’e Lë të Lundrojë

Përderisa në Shqipëri qytetarët nuk mund të kenë jahte për shkak se këtë e ndalon ligji, në Kosovë nuk ka fare legjislacion që do ndalonte ...

Kandidati Praktik

Mund të ketë ligjëruar lëndë të mëdha e të gjëra si Historia e Marrëdhënieve Ndërkombëtare, Politika e Jashtme dhe Diplomacia, por Ibrahim ...

Komuna Organizon Ekskursione në Tiranë e Beograd

Vetëm për mirëmbajtjen e veturave dhe pajisjeve tjera komuna e Kllokotit gjatë një viti (2010) ka shpenzuar 14.754 euro, për derivate dhe lëndë djegëse 18.270 euro, pë...

Tregu i Ri Duhet të Zhvendoset

Kjo vjen pasi në Kllokot ka mungesë të kërkesës, por kryesisht shkaku i problemeve që tregu ka tash me pronësinë me që ishte ndërtuar në një ...

Fundi i Një Feste Filmi

“Dita e Fundit e Loro Shestanit” me regji të Sokol Kerajas nga Shqipëria u zgjodh më i miri nga publiku.

JETA NË FUSHË KOSOVË

JETA NË FUSHË KOSOVË

Manhattani i Kontestuar i Prishtinës

Italiani Guy F. Tizolo kishte udhëhequr projektin e ndërtimit të Qendrës Tregtare Botërore në Manhattan të New Yorkut.

Komuna Me Buxhet Më Pak se 1 Milion

Shënim: Ky artikull fillimisht është botuar më 2 korrik 2012.

Amendamentimet Nuk Përfshijnë Parimet për Mosndryshimin e Kufijve

Maja Kocijancic, zëdhënëse e përfaqësueses së lartë për politikë të jashtme të Bashkimit Europian Catherine Ashton, ka thënë për Gazetën Jeta ...