Arkiva Kryesore

Vritet Aksidentalisht nga i Mituri

Policia e Malishevës ishte informuar të dielën rreth  orës 07:55 se në fshatin Maxharrë, një person është vetëplagosur me armë zjarri, të llojit pistoletë.

Eldita Taran & quartet Live

Eldita Taran & quartet Live

OM Quartet LIVE – Jazz @ Filikaqa

OM Quartet LIVE - Jazz @ Filikaqa

Barbecue Night

Barbecue Night

Prishje e rendit dhe qetësisë publike

Prishje e rendit dhe qetësisë publike

Policët u Zunë Duke Marrë Mito

Shënim: Artikulli fillimisht është botuar më 09.09.2012 14:33:43

10 Mijë Euro Shpërblim për Gani Thaçin

Një shpërblim në vlerë prej 10 mijë eurosh i është dhënë Gani Thaçit, vëllait të madh të Kryeministrit Hashim Thaçi, me arsyetimin se ka kryer suksesshë...

Policët e Mitmarrjes Kishin Precedent Penal

Shënim: Artikulli fillimisht është botuar më 24.09.2012 01:05:58

Krye -Agjenti i Provokimit

Kur vjen fjala tek ironizimi i stereotipeve gjinore, ajo tregon me krenari punën e saj. Shfaq zemërimin për pozitën e femrës në botë përmes ...

Ekskursione Keqpërdorimesh

Organizimi i ekskursionit të sivjetmë për maturantët, të cilët dërgohen nga shkollat në udhëtime pesëditore në Shqipëri, hapi telashe si për agjencionet ...

Paratë e Kthimit i Ktheu për Vete e për Miqtë

Kur Auditori i Përgjithshëm kishte realizuar një auditim të përgjithshëm në Ministrinë e Komunitetit dhe Kthimit, në vitin 2006, kishte dalë se kontabiliteti i MKK-së kishte parregullsi. ...

141 Policë të Hetuar për Gjashtë Muaj

Shefit i hetimeve në Inspektoratin Policor të Kosovës, Jetullah Aliu, thotë se në periudhën janar-qershor të këtij viti janë 141 raste të pranuara në këtë institucion që ...