Arkiva Kryesore

Piloti kosovar James Berisha

Piloti kosovar James Berisha

Intervistë me Jose Ignacio Torreblanca

Intervistë me Jose Ignacio Torreblanca

Udhëheqësi i Zyrës së Madridit të Këshillit Europian për Marrëdhënie me Jashtë

Jeta në Kosovë debaton për rënien e natalitetit në Kosovë

Jeta në Kosovë debaton për rënien e natalitetit në Kosovë

A është nataliteti në Kosovë në rënie? Çka po ndikon në zvogëlimin e numrit të foshnjave të reja; modernizimi, pamundësia për të rritur fëmijë ashtu ...

BIRN anëtarësohet në Asociacionin Ndërkombëtar Arsimor të Debatit

BIRN anëtarësohet në Asociacionin Ndërkombëtar Arsimor të Debatit

BIRN u përfaqësua në takim nga menaxherja e programit, Krenare Maloku, e cila i tregoi Asamblesë së përgjithshme arsyet për anëtarësim si dhe e ...

Pallati i Drejtësisë

Pallati i Drejtësisë

Menaxhimi i punës së gjykatave në Kosovë

Menaxhimi i punës së gjykatave në Kosovë

Jeta ne Kosovë debaton për menaxhimin e punës së gjykatave në Kosovë Këtë të enjte, emisioni Jeta në Kosovë transmeton debat mbi menaxhimin e punës së ...

Intervistë me Sislej Xhafën, artist bashkëkohor

Intervistë me Sislej Xhafën, artist bashkëkohor

Kush në QKUK është kundër ndërtimit të një emergjence të re?

Kush në QKUK është kundër ndërtimit të një emergjence të re?

Jeta ne Kosovë debaton për menaxhimin e punës së gjykatave në Kosovë

Jeta ne Kosovë debaton për menaxhimin e punës së gjykatave në Kosovë

Cilat janë sfidat dhe cilat janë risitë në doracakun e ri për gjykatat? Kur do të fillojë të zbatohet ky doracak? A ka implikime buxhetore për këtë ...

Letër nga: Eurora

Letër nga: Eurora

All Story from Fam. Prekaj nga Dubova e Istogut Ju kam informuar shume here radhes per kete problem por ende skeni ndermarr masa as nga pala austriake as nga pala ...

Letër nga: fati

Letër nga: fati

Sa i perket emisionit te dates 5.08.10...ky Liridon Mavriqi qenka infantil...kurrfare aftesishe nuk paska e vetmja fjale qe e perdorin njerezit te ashtequajtur eksperte dhe politikane eshte "dmth dmth ...

Letër nga: Florimi

Letër nga: Florimi

kompliment per emisionin e juaj. Disa mysafire jane shume jokompetent dhe nuk kane njohuri me se pari te gjuhes shqipe e lere me qe jane eksperte ne lemine ne te ...