Arkiva Kryesore

Plagosje me armë zjarri

Plagosje me armë zjarri

Kontrabanda me Dru

Kontrabanda me Dru

Manipulimet e proceseve zgjedhore

Manipulimet e proceseve zgjedhore

Si janë trajtuar rastet e vjedhjeve dhe manipulimeve të votave nga prokuroria dhe gjyqësori? Pse nuk raportohen krimet që ndodhin në procesin zgjedhor? Kush qëndron prapa komisionarëve ...

Të gjeturat e vëzhguesve të procesit zgjedhor

Të gjeturat e vëzhguesve të procesit zgjedhor

Analizë nga 15 ekipe vëzhguese të BIRN-it që përcollën zgjedhjet në disa qendra të Kosovës dhe si rezultat dorëzuan 20 ankesa në PZAP për parregullësi ...

Përkujtim i Riçard Hollbrukut

Përkujtim i Riçard Hollbrukut

Jeta në Kosovë përkujton Riçard Hollbrukun, politikanin luftarak që vdiq këtë javë.duke ritransmetuar sekuenca nga intervista e Hollbrukun dhënë emisionit Jeta në Kosovë në në...

Procesi Zgjedhor

Procesi Zgjedhor

Çka panë në ditën e zgjedhjeve ambasadori i ShBA-së, Francës dhe Zvicrës? Cili është vlerësimi i tyre për këto zgjedhje? Pse ambasadorët thonë ...

Jeta në Kosovë diskuton për procesin zgjedhor

Jeta në Kosovë diskuton për procesin zgjedhor

Sonte Jeta në Kosovë transmeton debat me tre ambasadorë që kanë vëzhguar zgjedhjet e 12 dhjetorit si dhe analizën nga 15 ekipe vëzhguese të BIRN-it që përcollën ...

Zgjedhjet 2010: Qeverisja e mirë

Zgjedhjet 2010: Qeverisja e mirë

Zgjedhjet 2010: Sundimi i Ligjit

Zgjedhjet 2010: Sundimi i Ligjit

DEBATI PËRFUNDIMTAR ZGJEDHOR

DEBATI PËRFUNDIMTAR ZGJEDHOR

Sonte, e premte, në ora 21:00, Jeta në Kosovë dhe Radio Televizioni i Kosovës transmetojnë drejtpërdrejtë emisionin përfundimtar zgjedhor të serisë së dhjetë debateve zgjedhore parlamentare, me pë...

Zgjedhjet 2010: Buxheti

Zgjedhjet 2010: Buxheti

DEBAT ZGJEDHOR PËR SUNDIM TË LIGJIT

DEBAT ZGJEDHOR PËR SUNDIM TË LIGJIT

Sonte, e enjte, në ora 21:00, Jeta në Kosovë dhe Radio Televizioni i Kosovës transmetojnë drejtpërdrejtë emisionin e nëntë të serisë së dhjetë debateve zgjedhore parlamentare, me pjesë...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!