Arkiva Kryesore

Zgjedhjet Lokale 2009 – Drenas

Zgjedhjet Lokale 2009 - Drenas

Zgjedhjet Lokale 2009 – Viti

Zgjedhjet Lokale 2009 - Viti

Zgjedhjet Lokale 2009 – Deçan

Zgjedhjet Lokale 2009 - Deçan

Jeta në Kosovë organizon debatet parazgjedhore 2009

Jeta në Kosovë organizon debatet parazgjedhore 2009

Debatet do të organizohen nga Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese - BIRN, në partneritet me Radio Televizionin e Kosovës-RTK, Institutin për Studime të Avancuara-GAP dhe Qendrën e ...

Zgjedhjet Lokale 2009 – Kamenicë

Zgjedhjet Lokale 2009 - Kamenicë

Jeta në Kosovë debaton për shërbyesit civil

Jeta në Kosovë debaton për shërbyesit civil

Ndërsa sonte në emisionin Jeta në Kosovë mund ta ndiqni debatin për rolin e shërbyesve civil gjatë fushatës zgjedhore dhe funksionimin e administratës publike në ...

Shërbyesit civil

Shërbyesit civil

Jeta në Kosovë debaton për shërbyesit civil

Raport mbi punën e Kuvendit të Kosovës

Raport mbi punën e Kuvendit të Kosovës

Kritikat e raportit të progresit të vitit të kaluar

Sherbyesit civil dhe administrata publike

Sherbyesit civil dhe administrata publike

Sonte në emisionin Jeta në Kosovë mund ta ndiqni debatin për rolin e shërbyesve civil gjatë fushatës zgjedhore dhe funksionimin e administratës publike në Kosovë.

Arritjet ne gjyqësinë e Kosovës

Arritjet ne gjyqësinë e Kosovës

Në kulmin e javës prezantojmë të arriturat në sistemin gjyqësor të Kosovës.

Trashëgemia kulturore

Trashëgemia kulturore

Këtë të enjte në Jeta në Kosovë mund ta ndiqni debat mbi trashëgiminë kulturore të Kosovës.

Turneu i çiklistëve

Turneu i çiklistëve

Në rubrikën Kultura në Kosovë, Arif Muharremi sjell reportazhin e Turneut Kulturor 2009 të çiklistëve nga Juniku deri në Hoqë të Madhe