Arkiva Kryesore

Debat zgjedhor për politika të Rinisë dhe Kulturës

Debat zgjedhor për politika të Rinisë dhe Kulturës

Sonte, e mërkurë, në ora 21:00, Jeta në Kosovë dhe Radio Televizioni i Kosovës fillojnë me transmetimin e drejtpërdrejt të dhjetë debateve zgjedhore parlamentare, me pjesëmarrës ...

Bëhu pjesë e Debateve Zgjedhore 2010

Bëhu pjesë e Debateve Zgjedhore 2010

Jeta në Kosovë dhe Radio Televizioni i Kosovës janë duke organizuar debate zgjedhore parlamentare me partitë politike për të diskutuar programet dhe ofertën e tyre për ...

Premtimet para fushatës zgjedhore

Premtimet para fushatës zgjedhore

Përfaqësues të partive politike diskutojnë për premtimet e dhëna para fushatës zgjedhore.

Intervistë me Ismet Kryeziun, nga Demokracia në Veprim

Intervistë me Ismet Kryeziun, nga Demokracia në Veprim

Jeta Xharra interviston Ismet Kryeziun, udhëheqësin e koalicionit të organizatave joqeveritare, Demokracia në Veprim në lidhje me parregullsitë e zgjedhjeve në Rahovec dhe zgjedhjeve lokale të vitit të ...

Keqpërdorimi me stendat në zemër në QKUK

Keqpërdorimi me stendat në zemër në QKUK

Gazetarja Edona Musa tregon se pse në Qendrën Klinike Universitare nuk vendosen stendat në zemër.

Dhurimi vullnetar i gjakut

Dhurimi vullnetar i gjakut

Gazetari Alban Selimi tregon se sa deputetë të Kuvendit të Kosovës iu kanë përgjigjur ftesës për dhurim të gjakut.

Jeta në Kosovë diskuton për premtimet para fushatës zgjedhore

Jeta në Kosovë diskuton për premtimet para fushatës zgjedhore

Këtë të enjte në Jeta në Kosovë, përfaqësues të partive politike diskutojnë për premtimet e dhëna para fushatës zgjedhore.

Vjetërsimi i lëndëve në gjykata dhe prokurori

Vjetërsimi i lëndëve në gjykata dhe prokurori

Pse gjykatat dhe prokuroritë i fshehin shifrat e sakta të lëndëve të vjetërsuara? Çka fshihet në këto lëndë? Çfarë pazaresh bëhen në këto ...

Fshehja e statistikave të sakta për vjetërsimin e lëndëve

Fshehja e statistikave të sakta për vjetërsimin e lëndëve

Akuzat e ndërsjella për vjetërsimin e lëndëve ndërmjet Gjykatës Komunale dhe Policisë në Viti

Akuzat e ndërsjella për vjetërsimin e lëndëve ndërmjet Gjykatës Komunale dhe Policisë në Viti

Gjuajtje me armë zjarri

Gjuajtje me armë zjarri

Tentim Vjedhje

Tentim Vjedhje