Arkiva Kryesore

10 Milionë € Dëme në Istog

Shtabi emergjent i komunës së Istogut është në mbledhje e sipër të informatave të dëmeve që ka shkaktuar stuhia gjatë fundjavës së kaluar ku pritet që ...

Urime Viti i Ri, Krishtlindjet, Viti i Ri i Serbëve…

Urime Viti i Ri, Krishtlindjet, Viti i Ri i Serbëve...

Të dashurit e mi, nuk jemi dëgjuar që nga viti i kaluar. Sinqerisht shpresoj se ju kam mirë, të lumtur, të kënaqur, të shëndetshëm dhe natyrisht ...

Merr Tender pa Licencë

 

Uka Mund të Dënohet Përjetë

Prokurorët gjermanë kërkuan sot burgim të përjetshëm për shqiptarin nga Kosova, Arid Uka, i cili në mars 2011 vrau dy ushtarë amerikanë në aeroportin e Frankfurtit ...

The Adventures of Tintin

The Adventures of Tintin

Kriza Nuk Ndikoi në Remitenca

Katër vitet e fundit (2008-2011) kanë qenë vitet më të vështirat për ekonominë ndërkombëtare dhe atë të Bashkimit Evropian, që nga kriza botërore e ...

Këshilli Antikorrupsion Tashmë në Letër

Këshilli Kundër Korrupsionit, idenë për të cilin e ka dhënë presidentja Atifete Jahjaga, tashmë ka një strukturë në letër, dhe pritet të themelohet në fund ...

Darkest Hour

Darkest Hour

5 te rinj mbesin te ngujuar ne Moske, duke u munduar te mbijetojne nje sulm shkaterrues te alieneve qe pritet chdo minute. Pamje te bukura ne 3D te Moskes jane te ...

Lajmërim i rrejshëm

Lajmërim i rrejshëm

Pompat Ilegale Të Karburantit

Pompat Ilegale Të Karburantit

A paraqesin rrezik për jetë pikat e karburanteve të ndërtuara brenda qyteteve dhe në afërsi të objekteve të banuara? Cfarë ka ndodhur me rastin e pompës ...

Do të Gjykohen për Duhan

Këtë të martë do të filloi procesi gjyqësor kundër Naim Huruglicës dhe Lulzim Rafunës të akuzuar nga Prokuroria Speciale për veprën penale Shpë...

Letër nga: Merita

Letër nga: Merita

Pershndetje pata deshire me shprehe nje brenge qe e kame me qense jeni hulumtuse shume e mire mendoj se mundeni mem ndihmu e kame banesen ne lagjen Meto Bajraktari ne ...