Arkiva Kryesore

Punëtorët e Pallatit të Drejtësisë Duan Oksigjen

Mungesa e kushteve të punës, e veçanërisht mungesa e oksigjenit dhe mosfunksionimi i sistemit të ventilimit, ishte arsyeja pse punëtorët e Pallatit të Drejtësisë ...

Aktakuzë e Re për Luftën në Siri

Sipas aktakuzës së siguruar nga KALLXO.com Halili më 22 qershor 2014 udhëtoi nga Aeroporti i Prishtinës drejt Turqisë, ndërsa një ditë më vonë kaloi ilegalisht kufirin mes ...

Arrestohen Tre Hajna të Dyshuar në Prishtinë

Rreth orës 3:20 të mëngjesit të sotëm, Policia është informuar se disa persona po tentojnë të kryejnë një grabitje në rrugën “Hajrullah Abdullahu”, në Prishtinë.

Gjykata e Hagës Liron Gazetaren Florence Hartmann

Presidenti i Mekanizmit në Hagë për Gjykatat Ndërkombëtare, Theodor Meron, tha të martën se Hartmann do të lirohet pas kreu dy të tretën e dë...

Gjashtë Kandidatë në Garë për Rektor të UP-së

Është mbyllur zyrtarisht afati për kandidim për pozitën e rektorit të Universitetit  të Prishtinës ndërsa pjesë e kësaj gare janë gjashtë kandidatë

Shtyhet Seanca për Vrasjen e Trefishtë

Shtyhet Seanca për Vrasjen e Trefishtë

Seanca e caktuar për sot në Departamentin e Krimeve të Rënda të Gjykatës Themelore në Prizren nuk u mbajt, ngase prokurori nuk i ka pajisur të akuzuarit ...

Vjena, Kjo Zonjë Fisnike

Qyteti i muzikës dhe i ëndrrave, Vjena, një nga qytet më mahnitëse të kontinentit të vjetër, është imponuese me madhështinë e saj. Kryeqyteti i Perandorisë së ...

Humbjet e Kosovës nga Maunat e Padoganuara

Sipas të dhënave nga Dogana, Kosova në vitin 2015 nga Republika e Serbisë ka importuar 708.5 mijë litra naftë me vlerë prej 335 mijë euro dhe 33.1 milionë litra gaz në vlerë prej 7.9 ...

Kosova dhe Amerika i Japin Fund Dilemave të Ekstradimeve

Situatat sikur ajo e vitit 2010 me një të akuzuar nga drejtësia amerikane nuk pritet të përsëriten më me autoritetet e Kosovës, pas nënshkrimit të një ...

Nxitësi i Venitur i Idesë së Një 'Serbie të Madhe'

Në vitet në 1980, askush nuk mund ta mendonte se një akademik i tillë i shkëlqyer do të përfundonte në bankën e të akuzuarve të një gjykate ndë...

Kryeministri Prezanton Shifra të Luftës Kundër Krimit

Kryeministri Isa Mustafa dha disa të dhëna konkrete për luftën kundër krimit të organizuar, korrupsionit dhe krimeve ekonomike në Kosovë.

Shoqëria Civile Nuk e Ka Besimin e Qytetarëve

Ende ekziston një numër i madh i qytetarëve të cilët nuk kanë besim në punën e organizatave të shoqërisë civile, u tha sot në publikimin ...