Arkiva Kryesore

“Vdekja e një komisionari”

“Vdekja e një komisionari”

“Radio Iliria”

“Radio Iliria”

Çdo i Katërti Kosovar Jeton Jashtë Vendit

Çdo i Katërti Kosovar Jeton Jashtë Vendit

13 mijë kosovarë migrojnë çdo vit në shtete të ndryshme për arsye të punësimit, shkollimit dhe qëndrimit. Kështu u tha të martën në raportin e UNDP-së ...

“Via Ferrata” Rruga Që Do Të Sjellë Turistët Në Pejë

“Via Ferrata” Rruga Që Do Të Sjellë Turistët Në Pejë

“Via Ferrata”, është projekti që qyteti i Pejës ka ndërtuar në masivin e madh shkëmbor në hyrje të Grykës së Rugovës.

Shtyhet Fillimi i Vitit Akademik në Fakultetin e Sigurisë Publike

69 pjesëtarët e institucioneve të sigurisë publike që janë pranuar në Fakultetin e Sigurisë Publike në Vushtrri nuk do të nisin studimet me 1 tetor.

Shtyhet Fillimi i Vitit Akademik në Fakultetin e Sigurisë Publike

Fakulteti i Sigurisë Publike në Vushtrri nuk do të nisë punën më 1 tetor për shkak të problemeve teknike.

Për Studentët e Kategorive të Luftës Diskuton Senati i UP-së

Shoqata e Veteranëve të Luftës e cila e vetme i ka dërguar 600 emra në rektorat, ankohet se brucoshëve të këtyre kategorive është duke iu bë...

Asambleja e Malishevës Po e Lyp Fajtorin për Gjendjen në Arsim

Në seancën e jashtëzakonshme të Asamblesë Komunale në Malishevës, këshilltarët komunalë kanë diskutuar për problemet në arsim në këtë komunë, pas protestave disaditë...

LVAN Kërkon Debat në Seancën e 2 Tetorit

Pas takimit të radhës në mes të përfaqësuesve të LAN dhe Vetëvendosjes, lideri i AAK-së Ramush Haradinaj, tha se në seancën e 2 tetorit duhet të ...

Prokuroritë Themelore Bëhen Me Koordinatorë Për Rastet e Dhunës në Familje

Sipas Ehat Mustafës, anëtar i këtij këshilli, është e rëndësishme që këto raste të merren me urgjencë dhe të trajtohen në mënyrë...

Për Studentët e Kategorive të Luftës Diskuton Senati i UP-së

Vendimi që mos të pranohen listat e shoqatave të dala nga lufta me emrat e familjarëve të kësaj kategorie për t’u regjistruar në Universitetin  Prishtinës ...

LVAN Kërkon Debat në Seancën e 2 Tetorit

Pas takimit të radhës në mes të përfaqësuesve të LAN dhe Vetëvendosjes, lideri i AAAK-së Ramush Haradinaj, tha se në seancën e 2 tetorit duhet të ...