Arkiva Kryesore

Letër nga: mida

Letër nga: mida

Pershendejt jeta Se pari ju pershndes juve po ashtu te gjithe ekipin realizues qe e keni e ben nje pune te mrekullushme vetem ju lumte. Kisha pasur dershire qe te ...

Letër nga: mida

Letër nga: mida

Pershendejt jeta Se pari ju pershndes juve po ashtu te gjithe ekipin realizues qe e keni e ben nje pune te mrekullushme vetem ju lumte. Kisha pasur dershire qe te ...

Letër nga: mida

Letër nga: mida

Pershndejt juve jeta po ashtu edhe te gjithe staffit te juve. E beni nje pune te mrekullushem edhe pse jam large ne Amerike por e shiqojm gjithmone emsioni e juve. ...

BIRN publikon analizën “Problemet dhe të metat e teksteve shkollore”

BIRN publikon analizën “Problemet dhe të metat e teksteve shkollore”

Letër nga: Bekim Zaiti

Letër nga: Bekim Zaiti

Kjo Teme I takon 100mijera qytetareve qe jan Klient te Bankes Reiffeisen dhe qe ju duhet spejgim. Duke mare parasysh se mereni me tema qe u takojn shumices se qytetareve ...

Jeta në Kosovë: Zgjedhjet e Parlamentit Studentor të UP-së

Jeta në Kosovë: Zgjedhjet e Parlamentit Studentor të UP-së

Cilat janë tri premtimet kryesore të kandidatëve për elektoratin e tyre? Çka do të bëjnë ata për përmirësimin e kushteve dhe mbrojtjen e interesave ...

Telenovela  “Donde estas Fatmir?”

Telenovela “Donde estas Fatmir?”

Zbatimi i ligjit

Zbatimi i ligjit

Zgjedhjet studentore në UP

Zgjedhjet studentore në UP

Jeta në Kosovë: Zgjedhjet e Parlamentit Studentor të UP-së

Jeta në Kosovë debaton për privatizimin 20 vjeçar të aeroportit të Prishtinës

Jeta në Kosovë debaton për privatizimin 20 vjeçar të aeroportit të Prishtinës

Sa duhet të jetë çmimi i aeroportit? Si do të sigurohemi që investitori do të përmbushë kushtet që dalin nga kontrata? Si është menaxhuar aeroporti deri tani? Pse u ...

Me Sport deri në Pajtim

Me Sport deri në Pajtim

Jeta në Kosovë debaton për privatizimin 20 vjeçar të aeroportit të Prishtinës

Jeta në Kosovë debaton për privatizimin 20 vjeçar të aeroportit të Prishtinës

Jeta në Kosovë debaton për privatizimin 20 vjeçar të aeroportit të Prishtinës