Arkiva Kryesore

Gjashtë Vjet i Takon Termocentralit të Ri

Dy blloqe të Termocentralit Kosova B planifikohen që t’i jepen në shfrytëzim investuesit privat që do të ndërtojë termocentralin “Kosova e Re”, për gjashtë ...

Vrima e Errët e Europës

Kosova është shndërruar në vrimë të errët të Europës. Kjo në kuptimin e plotë të fjalës. Jemi shteti i vetëm, përveç Moldavisë ku shumica ...

Arkat e Varfërisë

Ditën kur u mor vendimi që arkat fiskale do të aplikoheshin për të gjitha bizneset që operojnë në vendin tonë, u mendua që më në fund shumë gjë...

Kalkulime Prapa Procesit të Faljes së të Burgosurve

E drejta e Presidentit të Kosovës që në raste të veçanta të falë të burgosur mund të jetë mbishfrytëzuar në këto katër vitet e fundit. ...

Frikë nga Ngritja e Tarifave të Energjisë

Korporata Energjetike e Kosovës, KEK, ka lajmëruar se nga 1 prilli çmimet e energjisë elektrike do të ngritën për 23 për qind.

Faik Ispahiu

Faik Ispahiu

Faik Ispahiu ka punuar në produksione multi-mediale dhe zhvillim të mediave prej se është diplomuar si Regjisor në Universitetin e Prishtinës.

Arrestim me fletërreshtim

Arrestim me fletërreshtim

Parregullsitë në procesin e faljes

Parregullsitë në procesin e faljes

Sa të dënuar u falën gjatë këtyre katër viteve? Cili prej presidentëve fali më së shumti burgim për të dënuarit?

Arrestim me fletërreshtim

Arrestim me fletërreshtim

Task-Forca për  Realizimin e Urdhëresave të Gjykatës në Regjionin e Prishtinës është vënë në kërkim të një personi të dënuar me burgim....

Gjendet Trupi i Pajetë i 5-Vjeçarit

Pjesëtarët për kërkim-shpëtim të FSK-së e kanë gjetur sot trupin e fëmijës pesëvjeçar, të mbytur dje pasdite në lumë, në Dobrajë ...

Vazhdon Rasti Bllaca II

Drita Kllokoqi, gruaja e Ibush Kllokoqit, ka dëshmuar për herë të parë në gjykatë për vrasjen e burrit të saj me 2 shkurt në gjykatën e qarkut ...

Dervishi: Klinika Është Si Një Restorant

Klinika është sikurse një restorant. Secila palë që dëshiron ka të drejtë të hyjë aty dhe të marrë shërbime. Këtë krahasim e bën urologu Lutfi Dervishi, ...