Arkiva Kryesore

Raport mbi punën e Kuvendit të Kosovës

Raport mbi punën e Kuvendit të Kosovës

Kritikat e raportit të progresit të vitit të kaluar

Sherbyesit civil dhe administrata publike

Sherbyesit civil dhe administrata publike

Sonte në emisionin Jeta në Kosovë mund ta ndiqni debatin për rolin e shërbyesve civil gjatë fushatës zgjedhore dhe funksionimin e administratës publike në Kosovë.

Arritjet ne gjyqësinë e Kosovës

Arritjet ne gjyqësinë e Kosovës

Në kulmin e javës prezantojmë të arriturat në sistemin gjyqësor të Kosovës.

Trashëgemia kulturore

Trashëgemia kulturore

Këtë të enjte në Jeta në Kosovë mund ta ndiqni debat mbi trashëgiminë kulturore të Kosovës.

Turneu i çiklistëve

Turneu i çiklistëve

Në rubrikën Kultura në Kosovë, Arif Muharremi sjell reportazhin e Turneut Kulturor 2009 të çiklistëve nga Juniku deri në Hoqë të Madhe

Jeta në Kosovë debaton për trashëgiminë kulturore

Jeta në Kosovë debaton për trashëgiminë kulturore

Çka nënkuptojmë me trashëgimi kulturore? A ka Kosova program për trashëgimi dhe sa zbatohet ligji për trashëgimi kulturore? Cilat objekte e përbëjnë ...

Tryezë e Rrumbullakët për Ndryshimet Klimatike

Tryezë e Rrumbullakët për Ndryshimet Klimatike

Pjesëmarrës në këtë tryezë ishin:

Jeta në Kosovë feston përvjetorin e katërt

Jeta në Kosovë feston përvjetorin e katërt

Qindra të ftuar morën pjesë në këtë ngjarje, në të cilën drejtoresha e BIRN-it në Kosovë, Jeta Xharra ndau mirënjohje për kryetarët e komunave ...

Jeta në Kosovë debaton për ardhmërinë e Radio Televizionit të Kosovës

Jeta në Kosovë debaton për ardhmërinë e Radio Televizionit të Kosovës

A ka presion politik mbi politikën redaktoriale të televizionit publik? A ka pasur presion mbi drejtorin gjeneral të RTK-së, Agim Zatriqin, në vendimin e tij për dorëheqje ...

Ardhmëria e Radio Televizionit të Kosovës

Ardhmëria e Radio Televizionit të Kosovës

Jeta në Kosovë debaton për ardhmërinë e Radio Televizionit të Kosovës

Intervistë me Andy McGuffie

Intervistë me Andy McGuffie

Intervistë ekskluzive me Andy McGuffie, zëdhënësin e Zyrës Civile Ndërkombëtare.

Pamje nga festimi i katër vjetorit të emisionit Jeta në Kosovë

Pamje nga festimi i katër vjetorit të emisionit Jeta në Kosovë