Arkiva Kryesore

Fëmijët me kancer

Fëmijët me kancer

BIRN transmeton reportazhin i cili tregon se si shteti i Kosovës i ka harruar fëmijët me kancer dhe nuk i kushton vëmendje të duhur repartit të ...

Problemet në shkolla

Problemet në shkolla

Gazetarja Edona Musa flet për problemet e shumta në shkollat e Kosovës.

Vjedhja e Energjisë

Vjedhja e Energjisë

BIRN transmeton reportazhin e gazetarit Alban Selimi, i cili tregon se si qytetarët e Kosovës gjejnë forma të ndryshme për ta vjedhur energjinë elektrike, si dhe flet ...

Jeta në Kosovë debaton për perspektivën e rajonit në BE

Jeta në Kosovë debaton për perspektivën e rajonit në BE

Sonte Jeta në Kosovë transmeton debat me gazetarë nga rajoni për integrimin e vendeve të Ballkanit perëndimor në Bashkimin Evropian.

Vjedhje në Pejë

Vjedhje në Pejë

Një qytetari nga Peja i është vjedhur shtëpia. Ai telefon policinë për ta informoar për rastin. Fatkeqësisht familjarët i kanë dëmtuar gjurmët e ...

Ballafaqimi me të kaluarën

Ballafaqimi me të kaluarën

A kanë ndërruar pozicionet e Serbisë dhe Kosovës në mes vete dhe karshi BE-së? A mund të konsiderohet arrestimi i Ratko Mlladiqit si fundi i një kapitulli që ë...

Vjedhje në Pejë

Vjedhje në Pejë

Zgjedhja e Drejtorit të QKUK-së

Zgjedhja e Drejtorit të QKUK-së

Cili është vizioni i këtyre kandidatëve për Qendrën Klinike Universitare të Kosovës? Çka do të bëjnë këta kandidatë për t’i bindur ...

Raporti i Auditorit për KPM

Raporti i Auditorit për KPM

BIRN transmeton reportazhin e gazetarit Muhamet Hajrullahu për keqmenaxhimet dhe të metat procedurale në Komisionin e Pavarur për Media dhe Rregullatorin për Ujë dhe Mbeturina, të theksuara ...

Rrethi në Mitrovicë

Rrethi në Mitrovicë

Gazetari Alban Selimi tregon se si rreth rrotullimi në komunën e Mitrovicës është ndërtuar dy herë brenda katër viteve.

Mos përfundimi i rrugës në Prizren

Mos përfundimi i rrugës në Prizren

BIRN tregon se ndërtimi i rrugës në paralagjen Arbana që lidh Prizrenin me Gjakovë nuk ka përfunduar as pas dy vjet pune.

Mungesa e ujit dhe kanalizimit në Banullë

Mungesa e ujit dhe kanalizimit në Banullë

Gazetarja Edona Musa tregon për problemin me kanalizim dhe ujë të pijes në fshatin Banullë të Lipjanit.