Arkiva Kryesore

Makina e djegur

Një veturë Golf 3 është kapluar nga flakët në orët e paradites, në udhëkryqin në afërsi me Mensën e Studentëve, në Prishtinë. Nuk ka ...

Shesheli Nuk Përgjigjet për Përbuzje Ndaj Gjykatës

Ndoshta gjyqi më i shkurtër i mbajtur në Tribunalin e Hagës, ICTY, përfundoi brenda disa minutave, kur i akuzuari, Vojislav Sheshel, refuzoi të marrë pjesë.

EULEX-i Heton Masakrën e Krushës

Sipas Misionit të BE-së për Zbatimin e Ligjit në Kosovë, EULEX, më shumë se 50 të pandehur të mundshëm, të gjithë serbë të Kosovës dhe ish-anëtarë të ...

“Realitetet” Tona Bizare

Në qarqet e OJQ-ëve të Brukselit tash e sa kohë qarkullon një shaka bizare për raportin e Dick Martit dhe Kosovën. Së fundi më rastisi të dë...

Blair Quhet Simbol i Optimizmit e Shpresës

Ministri i Jashtëm i Kosovës, Enver Hoxhaj, së bashku me ministren e Integrimit Evropian, Vlora Çitaku, kanë pritur në takim ish-kryeministrin e Britanisë së Madhe, Tony Blair, i ...

Realizon Vetëm Katër Premtime

 

Policia e Kosovës Trajnohet për Mbrojtjen e Dëshmitarëve

“Hetuesit policorë janë të parët që takojnë dëshmitarët, ndërtojnë besimin dhe negociojnë programet dhe masat e përshtatshme për mbrojtjen e tyre. Nëse ...

Burrat e Politikës

Burrat e Politikës

“Mirë ne që jemi të shquar për t’i sajuar krizat edhe kur s’i kemi, po ju ç’keni që doni ta ndërroni presidenten?”, më pyeti ...

Serbia Krijon Shoqatën për Personat e Zhdukur

Anëtarë të koalicionit nxitën autoritetet serbe të themelojnë një databazë të veçantë elektronike të personave që kanë shtetësi serbe dhe u zhdukën gjatë konflikteve në ...

Jeta në Kosovë diskuton për Parteshin

 

Komuna e Mitrovicës Përshëndet Aksionin e KFOR-it

Nënkryetari i komunës, Riza Haziri, tha të hënën në takimin e Komitetit për Siguri, ku qenë të pranishëm edhe përfaqësues të KFOR-it, ...

Takime të Shumta të Jahjagës në SHBA

Presidentja Jahjaga mori pjesë në konferencën “Frontiers in Development”, të organizuar nga USAID-i, që u mbajt në Universitetin Georgetown në Washington të SHBA-së.