Arkiva Kryesore

Jeta në Kosovë debaton për veteranët e luftës së UÇK-së

Jeta në Kosovë debaton për veteranët e luftës së UÇK-së

A gëzon respekt të mjaftueshëm lufta e UÇK-së dhe luftëtarët që morën pjesën në këtë luftë? A kemi strategji të qartë shtetë...

RIKTHEHET PROGRAMI I DEBATIT “KARL POPPER” NË KOSOVË

RIKTHEHET PROGRAMI I DEBATIT “KARL POPPER” NË KOSOVË

Njëherësh ky turne shënon edhe rikthimin e këtij programi në shkollat e mesme të Kosovës pas pothuajse tri vite mungesë.

Jeta në Kosovë diskuton për procesin e emërimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve

Jeta në Kosovë diskuton për procesin e emërimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve

Cilat janë arsyet e zvarritjes të këtij procesi për dy vite? A ka pasur ndikime politike në proces? A ka pakënaqësi ndër prokurorë dhe gjyqtarë? ...

Procesi i emërimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve

Procesi i emërimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve

Jeta në Kosovë diskuton për procesin e emërimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve

Mosekzekutimi i lëndëvëve në gjykata

Mosekzekutimi i lëndëvëve në gjykata

Intervistë me Albin Kurtin

Intervistë me Albin Kurtin

Mosfunksionimi i komisionit për mbikëqyrje të financave publike

Mosfunksionimi i komisionit për mbikëqyrje të financave publike

Pamje nga festimi i 2 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës në Londër

Pamje nga festimi i 2 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës në Londër

Premtimi për pagimin e dëmshpërblimit

Premtimi për pagimin e dëmshpërblimit

Lamjet 25.02.2010

Lamjet 25.02.2010

<img src=

Thirrje për aplikim për pjesëmarrje në rundin e parë të Programit të BIRN-it për Bashkëpunim Kulturor në Ballkan">Thirrje për aplikim për pjesëmarrje në rundin e parë të Programit të BIRN-it për Bashkëpunim Kulturor në Ballkan

Në kuadër të periudhës 3 vjeçare, projekti ka për qëllim krijimin e një rrjeti prej 30 gazetarësh të talentuar nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, ...

Jeta në Kosovë interviston ambasadorin Kristofer Dell dhe Hasan Pretenin

Jeta në Kosovë interviston ambasadorin Kristofer Dell dhe Hasan Pretenin

Po ashtu në kuadër të emisionit BIRN transmeton intervistë me kreun e Agjencionit Kosovar kundër Korrupsionit, Hasan Preteni, për luftën kundër korrupsionit dhe aferat e ...