Arkiva Kryesore

Kanosje me thikë.

Kanosje me thikë.

Një person i dehur i ka kanosur fqinjët e tij në Prizren. Ai  shoqërohet në polici dhe ndaj tij inicohet procedurë penale për kanosje. Ndiqni reagimin ...

Zbulohen këpucët e vjedhura

Zbulohen këpucët e vjedhura

Në Prizren policia zbulon një shtëpi ku po fshiheshin  materiale të vjedhura. Pas bastisjes policia gjen këpucë të vjedhura dhe mjete të punës në ndërtimtari. ...

Armëmbajtje pa leje

Armëmbajtje pa leje

Në Prizren gjatë një kontrolli policia ka ndaluar dy persona afër tyre policia zbulon një thikë ushtarake. Personat shoqërohen në stacionin policor.Ndiqni reagimin e policisë në kë...

Arrestohen hajnat në Ferizaj

Arrestohen hajnat në Ferizaj

Oficerët e policisë në Ferizaj marrin një informatë për një vjedhje. Ata takojnë personat e dyshuar, njëri nga ta arrestohet , ndërsa tjetri arratiset.  Pas hetimeve ...

Dialogu Joformal

Dialogu Joformal

Jeta Xharra ka ftuar të rinj nga Kosova dhe Serbia për të diskutuar bashkëpunimin në mes të rinjve nga dy vendet dhe problemet që i kanë të rinjtë ...

Bastoret Sportive

Bastoret Sportive

Jeta në Kosovë transmeton debat për përhapjen e bastoreve sportive në Kosovë. Pse ka kaq shumë bastore në Kosovë? Si rregullohet funksionimi i tyre me ligji? Sa është ...

RNK: Rinia dhe Bastoret

RNK: Rinia dhe Bastoret

BIRN transmeton rubrikën Rinia në Kosovë, në të cilën të rinjtë e shtjellojnë praktikën e frekuentimit të bastoreve sportive nga persona nën moshën madhore.

Jeta në Kosovë debaton për bastoret dhe diskuton për dialogun joformal

Jeta në Kosovë debaton për bastoret dhe diskuton për dialogun joformal

Këtë të enjte Jeta në Kosovë transmeton debat për përhapjen e bastoreve sportive në Kosovë si dhe nje grup të rinjsh flasin për dialogun joformal mes ...

Krimet e luftës

Krimet e luftës

A është vonuar Qeveria e Kosovës me themelimin e institutit për krime të luftës? A do të arrijë Kosova që përmes këtij instituti të marrë ...

Tentim vjedhje

Tentim vjedhje

Letër nga: buqe

Letër nga: buqe

qka po ndodh ne nje lagje te kacanikut, hera e kater qe ne oret e mbremjes gjuhet me AK-47 kallash edhe nuk dihet se kush po gjune dhe ne kan ...

Tentim vjedhjeje

Tentim vjedhjeje

Në Nerodime të Ferizajt një qytetar  e ka “arrestuar” një person, i cili dyshohet se ka hyrë për të vjedhur.Kur policia arrin në vendin e ...