Apeli Vërteton Aktakuzën e Rastit ‘Toka’ Ndaj Grupit të Azem Sylës

Gjykata e Apelit ka vërtetuar aktakuzën e rastit të njohur si “Toka”, ku i akuzuar është ish- deputeti i PDK- së, Azem Syla. Më 28 nëntor të këtij viti, Gjykata e Apelit, ka vërtetuar aktvendimin e shkallës së parë përmes së cilit është refuzuar kërkesa e mbrojtjes për hedhjen e aktakuzës. Azem Syla dhe të … Continue reading Apeli Vërteton Aktakuzën e Rastit ‘Toka’ Ndaj Grupit të Azem Sylës