Anëtari i Ekipit Negociator flet pas dërgimit në Kushtetuese të Ligjit për Dialogun nga LDK e LVV

Njëri nga anëtarët e Ekipit Negociator për dialogun në mes Kosovës dhe Serbisë, Dukagjin Gorani ka thënë për KALLXO.com se edhe Ekipi Negociator është i interesuar për vendimin që do ta merr Kushtetuesja. Kjo deklaratë e Goranit vije pas dërgimit në Gjykatën Kushtetuese të Ligjit për Dialogun nga Lidhja Demokratike dhe Lëvizja Vetëvendosje. Gorani, që … Continue reading Anëtari i Ekipit Negociator flet pas dërgimit në Kushtetuese të Ligjit për Dialogun nga LDK e LVV