array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/gjate/analize/"
 }
}

Ministria e Kulturës nuk e mbështet Festivalin e Lahutës, ‘kërcënojnë’ lahutarët 

Edicioni i Dytë i Festivalit të Lahutës, “Lahuta, okarina, polifonia”, i planifikuar të mbahet këtë vit, ka shumë gjasa që të mos mbahet. Nuk është COVID-19 ai që ...

A do të zbulohet identiteti i të infektuarve me COVID-19 në Kosovë? 

Paralajmërimi i kryeministrit Avdullah Hoti për shqyrtimin e mundësisë që “ t’i bëjnë të ditura” rastet e infektimit me COVID-19, ngjalli reagime në opinion në mbrojten ...

Konkursi me probleme, vlerësimi 'sekret' për kandidatët për bord të KOSTT-it

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sot pritet të votojnë për bordin e KOSTT-it nga një listë prej 12 kandidatëve, të cilët janë zgjedhur në mënyrë ...

Komuna e Gjilanit, parregullsi në tenderë e ndarje të subvencioneve

Parregullsi të shumta janë evidentuara nga Auditori i Përgjithshëm në prokurim dhe ndarje të subvencioneve në Komunën e Gjilanit.

"Këmbët" e shpejta të virusit dhe vendnumërimi i deputetëve

Ndonëse kanë kaluar gati katër muaj që prej shfaqjes së pandemisë COVID-19 në Kosovë, ende nuk është arritur të miratohet një ligj që rregullon situatën e krijuar.

Kosovarë të pakënaqur ia mësyjnë Shkupit për t’u testuar për COVID-19

Me numrin e rasteve të raportuara të coronavirusit në rritje, sektori shëndetësor i Kosovës nuk ka qenë në gjendje të përmbushë kërkesat e mëdha ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!