Aktakuzë Kundër Azem Sylës dhe të Tjerëve

Një prokuror special i PSRK-së ka parashtruar dy aktakuza kundër një grupi prej 39 vetash, i drejtuar nga Azem Syla. Grupi akuzohet për shumë vepra të rënda penale.