Ilustrim

Aksioni për pastrimin e Kosovës fillon nga deponia te ujësjellësi

Nesër shënohet dita e parë e aksionit për  pastrim të përgjithshëm të Kosovës.

Në krye të këtij aksioni është task- forca qeveritare e formuar për këtë qëllim.

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka publikuar agjendën e ditës së parë të këtij aksioni.

Më poshtë gjeni agjendën zyrtare :

Ora: 08:30- 09:00- Grumbullimi i vullnetarëve tek Hotel Grandi;

Ora 09:30-   U.d Ministri z. Fatmir Matoshi pret në takim në MMPH, Ministrin e Turizmit  dhe Mjedisit të Shqipërisë z. Blendi Klosi;

Ora: 10:00-  Hapja e Fushatës , Kryeministri i Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj.

Aktivitet pastrimi tek deponia ilegale e mbeturinave afër Kompanisë së Ujësjellësit KRU “Prishtina”;

Ora 10:45- Deponia ilegale, Zona Industriale, Prishtinë;

Ora: 11:30- Liqeni i Badovcit;

Ora 13:00- Aktivitet pastrimi në Gjilan, Shkolla Fillore “Abaz Ajeti”;

Ora 13:20 – Tek varrezat e qytetit – Gjilan;

Ora 16:00- Pika kufitare “Dheu i Bardhë”, Përmbyllja e aktiviteteve ditore.

 

ETIKETA

14 Shtator 2018 - 15:00

Doruntina Baliu 14/09/2018 - 15:00
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend