Aksioni i policisë në Fushë Kosovë, arrestohet një person

Policia e Kosovës ka kryer një aksion në lagjen Dardania të Fushë Kosovës duke synuar arrestimin e një personi.

Njësitet policore kanë qenë të stacionuara në lagje për orë të tëra duke pritur personin për ta arrestuar.

Aksioni i policisë ka rezultuar me sukses dhe njësitet policore e kanë arrestuar personin e kërkuar./RTK

12 Korrik 2019 - 22:40

Afërdita Fejzullahu 12/07/2019 - 22:40
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend