Aksion i Gjerë Policor, Kërkohet edhe Azem Syla

KALLXO.com mëson se EULEX tashmë ka trokitur në derën e shtëpisë ku banon Azem Syla por për shkak se ai nuk ndodhet në shtëpi i ka lënë një ftesë për t’u paraqitur dhe për t’u intervistuar.