A po rritim gjenerata të pashëndetshme?

Ushqimi i fëmijëve në shkolla dhe përkujdesja institucionale për shëndetin e të rinjve është temë e emisionit të sotëm ‘Jeta në Kosovë’.

Hulumtimi që do të transmetohet tregoi se për llojet e ushqimeve që përdorin fëmijët në shkolla.

Profesionistë të fushës tregojnë se ç’farë ndikimi ka në shëndetin e fëmijëve ushqimi i shpejtë, pijet e gazuara.

A janë të shëndetshme kiflet si shujta të fëmijëve në shkolla?

Cili është plani i Ministrisë së Arsimit për të adresuar këtë çështje?

Jeta në Kosovë transmetohet çdo të enjte në RTK prej orës 20:25 dhe repriza të premten në mesditë

 

10 Janar 2019 - 17:55

Doruntina Baliu 10/01/2019 - 17:55
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend