Rezultatet e kerkimit për: universiteti i prizrenit

E kaluara e gjykatësve të Gjykatës Kushtetuese

Gjykata Kushtetuese për të disatën herë do të tregohet vendimtare për fatet politike të vendit, pasi që ...

Ministria e Kulturës dhe Universiteti i Prishtinës nënshkruajnë marrëveshje për Muzeun e Natyrës

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Muzeve, ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi dhe ...

Emërimet e Qeverisë Kurti, çfarë shkollimi kanë anëtarët e bordit të Ujësjellësit “Prishtina”?

Më 2 prill, Qeveria në detyrë shkarkoi anëtarët e disa bordeve të ndërmarrjeve publike e më pas emë...

Mësimi online dhe sfidat e komunave

Nevoja për organizim të mësimit nga distanca përveçse kapacitetin e nivelit qëndror, ka shpërfaqur ...

Edis Galushi: Dallimet janë pjesë e jona

Kjo është storia e Edis Galushit, pjesëtar i komuniteti rom nga komuna e Prizrenit. Storia është pjesë e një ...

VIDEO - Si e përshkruajnë monitoruesit zvarritjen e gjykimit të ish-drejtorit të PDK-së në Prizren

https://www.youtube.com/watch?v=cUvIkaylobk&feature=youtu.be

Qeveria Kurti financon vetëm katër projekte të reja në komunën e Haskukës

Në orët e hershme të mëngjesit të datës 10 mars, Kuvendi i  Kosovës me 63 vota pro, miratoi ...

Fillon mësimi online në Universitetin e Mitrovicës

Në Universitetin e Mitrovicës  “Isa Boletini” kanë filluar të mbahen mësimet përmes platformave online, si pasojë e ...

ORCA: 55% e profesorëve të Universitetit Prizrenit s'kanë asnjë punim shkencor

Rreth 31 profesorë apo 55% profesorë të Universitetit Prizrenit nuk kanë asnjë punim shkencor.