Rezultatet e kerkimit për: shukrie berisha

Betejat e gjata ligjore të grave kosovare për të realizuar të drejtën në pronë

Qytetarëve të Kosovës po u duhet të presin me vite të tëra për të fituar të ...

Kosovë: 50% e pronës është e regjistruar në emër të të vdekurve

Pesë njerëz janë vrarë vetëm në muajin shtator për shkak të konflikteve për prona. Të dhë...

Gratë në festë pa pronë dhe fuqi vendimarrëse

“Grueja shqyptare farë trashigimit s’ka te prindja, as më plang, as në shpi, -kanuja e xen gruen si nji ...

Kodi që do t’u japë mundësi çifteve që para martesës të vendosin si do të qeverisin me pasuritë e tyre

Bashkëshortët martesorë gjatë jetës së tyre të përbashkët mund të kenë pasuri të veçantë (...

200 euro dënim për babanë që nuk ia pagoi ish-gruas ushqimin e djalit

Dënimet e gjykatës që nuk po tejkalojnë shumën prej 250 eurosh po e lënë të pakënaqur ...

Pas një dekade në gjyq, gruaja fiton gjyqin për pronën që e trashëgoi nga burri

10 vjet i janë dashur Gjykatës që ta vërtetojë se Elhame Maqedonci është trashëgimtare e një prone të ...

Beteja ligjore mbi 10-vjeçare e Shyhretes dhe Shukries për ta trashëguar shtëpinë

Shyhrete Berisha dhe Shukrie Berisha janë dy nga rastet ku procedura gjyqësore për të drejtën e shfrytë...

Kalludra ia Pranon Kurtit Kundërshtimin e Demarkacionit si ‘Rrethanë Lehtësuese’

Më 3 janar të këtij viti, Gjykata Themelore në Prishtinë dënoi me burgim me kusht katër deputetë të ...

12 Vjet në Kërkim të Drejtësisë për Shtëpinë

Shukrije dhe Zeqir Berisha së bashku ishin nga viti 1986 deri në vitin 2003 kur Zeqiri ndërroi jetë. Vdekja e bashkë...