Rezultatet e kerkimit për: safete tolaj

Gjykata vendos për ish-gjykatësen e Deçanit Safete Tolaj dhe djalin e saj Fisnik Tolaj

Ish-kryetarja e Gjykatës së Deçanit, Safete Tolaj është shpallur për të dytën herë e pafajshme në ...

Fisnik Tolaj ndihet keq se e solli nënën në gjykatë

Djali i ish-gjyqtares Safet Tolaj tha se ndihet keq se veprat e tij e kanë sjellë edhe nënën ...

Mbrohen në heshtje ish-gjykatësja Safete Tolaj, djali i saj dhe polici

Në Gjykatën e Ferizajt sot është mbajtur seanca e radhës e rigjykimit të ish-gjyqtares Safete Tolaj, e akuzuar ...

Ish-gjykatësja Safete Tolaj, djali i saj dhe polici i akuzuar ballafaqohen me dëshmitarë para Gjykatës

Rigjykimit ndaj ish gjyqtares Safete Tolaj e akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe marrje apo asgjë...

Nis rigjykimi ndaj ish-gjykatëses Safete Tolaj, djalit të saj dhe policit

Në Gjykatën e Ferizajt ka filluar rigjykimi ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, e cila po akuzohet nga Prokuroria për ...

Dështon seanca ndaj ish-gjyqtares, avokati i zënë me tjetër rast

Sot në gjykatën e Ferizajt është paraparë të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish gjyqtares Safete Tolaj,djalit të ...

Arsyet pse Gjykata e Apelit e ktheu në rigjykim rastin ndaj ish- gjyqtares Safete Tolaj

Gjykata e Apelit ka njoftuar sot se rasti ndaj të akuzuarve Fisnik Tolaj, Safete Tolaj dhe Granit Shehu është kthyer ...

Kthehet në rigjykim rasti i ish-gjyqtares Safete Tolaj

Gjykata e Apelit e Kosovës, ka vendosur në çështjen e të akuzuarve Fisnik Tolaj, Safete Tolaj dhe Granit Shehu ...

Prokuroria kërkon rigjykim për ish-gjyqtaren Safete Tolaj dhe rritje të dënimit për djalin e saj

Në Gjykatën e Apelit  është mbajtur seanca për rastin e ish-gjykatëses Safete Tolaj, si dhe djalit të ...