Rezultatet e kerkimit për: qendra e studenteve

Izet Sadiku tregon se si u emërua koordinator i karantinës në Qendrën e Studentëve

Komisioni Hetimor Parlamentar për menaxhimin e pandemisë COVID-19 është duke e dëgjuar rrëfimin e ish-Zëvendësministrit ...

"Në fillim ishte katrahurë": Menaxheri i karantinës në Qendër të Studentëve flet për organizmin dhe procedurat që u ndoqën aty

Valdet Hashani, ish menaxher i Karantinës te Qendra e Studentëve, që ishte improvizuarsi vend për vet-izolim prej ...

Studentët e rinj, nuk nisin vitin akademik më 1 tetor

Viti i ri akademik 2020/2021, do të fillojë më 1 tetor, për studentët e vitit të dytë dhe të tretë, ...

Ministri i Arsimit tregon nëse do të hapen konviktet sivjet

Afër gjashtë muaj pasi studentët kanë braktisur banesat e tyre në konviktet e Qendrës së Studentëve, ...

Çfarë po mësojmë në lidhje me COVID-19 dhe fëmijët?

Ndërkohë që shkollat në të gjithë botën po i bëjnë përgatitjet e tyre për t'u ...

Vietnami evakuon 80,000 turistë nga qyteti Da Nang pasi tre banorë infektohen me Covid-19

 

Qeveria ndan 29 milionë euro për COVID-19

Edhe 29 milionë e 600 mijë euro pritet të shpenzohen nga Qeveria e Kosovës për tu përballur me pandeminë.

Degradimi i kulturës përmes shkatërrimit të bibliotekave

Duke jetuar në një shoqëri në të cilën të lexosh shumë libra konsiderohesh “budalla” e të ndërtosh ...

Kush është gruaja që krijoi gjurmuesin më të njohur të COVID-19?

Lauren Gardner, gruaja që qëndron mbrapa atij që mund të jetë gjurmuesi më i famshëm i coronavirsuit të ...