Rezultatet e kerkimit për: pjeter ndrecaj

Për çka akuzohej ish-prokurori Agron Matjani që u gjet i vdekur në banesën e tij në Prizren

Agron Matjani, ish-prokuror në Prokurorinë Themelore në Gjakovë është gjetur i vdekur sot në banesën e tij në Prizren.

Prokuroria amniston policët në skandalin me Valbona Ndrecajn

Prokuroria e Gjakovës ka pushuar hetimet ndaj tre zyrtarëve policorë Pjetër Përgega, Nisret Prekadini dhe Lendita ...

Kërkohet raport psikiatrik për Pjetër Ndrecajn

I akuzuari për vrasjen e gruas së tij dhe vajzës së tij 9 vjeçare, Pjetër Ndrecaj, është ...

Ndrecaj nuk e pranoi fajësinë për vrasjen e gruas dhe vajzës - VIDEO

Pjetër Ndrecaj i cili po rigjykohet për vrasjen e gruas Valbona Ndrecaj dhe vajzës së tij 9 vjeç...

Pjetër Ndrecaj sillet në Gjykatë i lidhur në duar e këmbë me zinxhirë - VIDEO

I akuzuari për vrasjen e gruas së tij Valbona Ndrecaj dhe vajzës së tij 9 vjeçare, Pjetër ...

Pjetër Ndrecaj, përfundimisht do të rigjykohet në Gjykatën e Gjakovës

Kërkesa për përjashtim të gjykatësit në rastin e Pjetër Ndrecaj është përjashtuar. Ky rast ...

Ndrecaj sillet në Gjykatë i lidhur me zinxhirë në duar dhe këmbë

Pjetër Ndrecaj, i akuzuari për vrasjen e bashkëshortes dhe vajzës së tij, u soll i prangosur ...

Pjetër Ndrecaj, i dënuari me burgim të përjetshëm sërish para gjykatës

Pjetër Ndrecaj, i dënuar për vrasjen e bashkëshortes dhe vajzës së tij sot pritet të ...

Vrasja e gruas dhe vajzës 9 vjeçe: Gjykata Supreme anulon dënimin me burgim të përjetëshëm për Pjetër Ndrecajn

Pjetër Ndrecaj, i dënuar për vrasjen e bashkëshortes dhe vajzës së tij do të gjykohet ...