Rezultatet e kerkimit për: gylenistet

Rasti ‘Gylenistët’, shtyhet gjykimi ndaj ish-shefit të AKI-së

Në rastin e njohur si “Gylenistët”, seanca gjyqësore e planifikuar të mbahej sot është shtyrë pasi stafi administrativ ...

Ish shefi i AKI-së sot para gjyqit për rastin e ‘Gylenistëve’

Procesi gjyqësor në rastin e njohur “Gylenistët” pritet të vazhdojë sot në Gjykatën e Prishtinës.

Ish shefit të AKI-së dhe dy të akuzuarve të tjerë u vërtetohet aktakuza në rastin e 'gylenistëve'

Gjykata e Apelit ka refuzuar si të pabazuara ankesat për hudhjen e aktakuzës kundër Driton Gashit, ish ...

Ish shefit të AKI-së dhe dy të akuzuarve tjerë u refuzohet kërkesa për hudhjen e aktakuzës në rastin e 'gylenistëve'

Gjykata Themelore e Prishtinës sërish e ka refuzuar kërkesën për hudhjen e aktakuzës kundë...

Apeli e kthen në rishqyrtim aktakuzën rastin e dëbimit të ‘gylenistëve’

Më pak se tre muaj pasi që Gjykata Themelore e Prishtinës e kishte konfirmuar aktakuzën ndaj sh-shefit të ...

Ish-shefi i AKI-së, kërkon hedhjen poshtë të aktakuzës ndaj tij

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur gjykimi kundër Driton Gashi ish-shef i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, ...

Nis seanca ndaj personave që dyshohet se kishin dorë në deportimin e shtetasve turq

Ka filluar shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarve Driton Gashi, Valon Krasniqi dhe Rrahman Sylejmani, të cilët prokuroria i ...

Deklarimi rreth fajësisë i të akuzuarve për deportimin e 6 shtetasve turq

Në kohën kur po bëhen tre vite prej se gjashtë shtetas turq ishin deportuar nga Kosova, tre zyrtarë ...

Ministria e Brendshme shkeli ligjin për të dëbuar ‘Gulenistin’ turk Selami Simsek

Gjykata e Apelit Adminsitrativ konkludon se procedura për shqyrtimin e kërkesës për azil të Selami Simsek ...