Rezultatet e kerkimit për: grate prona

Gjilani - Komuna e 13-të me performancën më të mirë

Komuna e Gjilanit është radhitur në vendin e 13-të për performancën më të mirë komunale.

Shpend Ahmeti ‘zhgënjen’, performon më dobët se 24 komuna të tjera

Ministria e Pushtetit Lokal ka prezantuar raportin e performancës së komunave të Kosovës. Në këtë raport janë ...

Skenderaj, komuna ku dënohesh nëse hedh bërllok

Dikur ndër komunat më të varfra të vendit, Skenderaj ka nisur rrugëtimin për t'u shndërruar një ...

Prizreni 'Jerusalemi' i PDK-së nën qeverisjen e Vetëvendosjes 

Tri vjet më parë, Albin Kurti me një fjalim të gjatë me fjalë miradie i motivoi prizrenasit që të ndryshonin ...

Shkëlqimi i qytetit afër Prishtinës

17 kilometra afër Prishtinës, skaj rrugës magjistrale Prishtinë - Shkup, Lipjani ka arritur të shndërrohet në një ...

Komuna me kinema 3D ku banorët e kanë luks ujin e pijshëm

Me një qasje të mirë, Vitia ka arritur të shndërrohet në njërën nga komunat që merr projekte ...

Sfidat e banimit social në Kosovë

E drejta për banim është e drejtë themelore e njeriut e mbrojtur nga shumë konventa ndërkombëtare. Edhe ...

Komuna e hirtë

Jeta në Obliq, komunën afër Prishtinës, mund të portretizohet si histori e Kalasë së Rozafës, e ...

Drenasi, komuna ku matet burrëria dhe fjala

Me nivel të lartë të burrërisë, Drenasi ka arritur të shndërrohet në një komunë ku krenaria e burrave ...