Rezultatet e kerkimit për: grate prona

Për apo kundër punës nga shtëpia?

Puna nga shtëpitë duhet të “kthehet në normë”, ka thënë kryeministri belg, Alexander De Croo më 16 tetor, teksa ...

Kërcënimet ndaj asamblistes Dafina Alishani, flet kryetari Haskuka

Asamblisjta e Kuvendit Komunal të Prizrenit, Dafina Alishani dje raportoi se kishte pranuar një telefonatë pas pyetjeve dhe çështjes së ...

Sheshi me kabllo e autobusët pa stacion, Vushtrria në pasqyrën e qeverisjes trivjeçare

Historia e kabllove të ngatërruara që fshehin pamjen e bukur të sheshit të Vushtrrisë ishte ndër temat kryesore ...

Përplasja në mes të Xhafer Tahirit dhe asamblistit të PDK-së

Kryetari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, është i ftuari i radhës në serinë e emisioneve “Jeta në Komunë”, ku bashkë ...

Politika pas plehrave: Kush është biznesmeni në hije i monopolit të inceneratorëve

I afërt me ish-ministrin e Financave, Arben Ahmetaj dhe me lidhje në të dyja krahët e politikës, ...

Ëndrrat e Agim Bahtirit për Mitrovicën e zhvilluar

Nga diaspora Agim Bahtiri erdhi me premtimin që Mitrovicën do ta bënte një komunë ku do lulëzonte ...

Performanca e Komunës së Shtimes sipas vlerësimit të Ministrisë së Pushtetit Lokal

Komuna e Shtimes është vlerësuar me 66.94 përqind ose në vendin e 12 sa i takon performancës së pë...

MAPL e vlerëson Obiliqin si Komunën e 20 për nga performanca

Ministria e Pushtetit Lokal e ka prezantuar raportin e performancës së komunave të Kosovës, në të cilën ...

Gjetjet e MAPL-së për performancën komunale të Kaçanikut

Kaçaniku radhitet e shtata sipas Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal për performancë në qeverisje lokale.