Rezultatet e kerkimit për: grate prona

DnK: Ligji e Kanuni për Shantazhet Ndaj Grave në Trashëgimi

DnK: Ligji e Kanuni për Shantazhet Ndaj Grave në Trashëgimi

Në edicionin e së premtes, emisioni “Drejtësia në Kosovë” sjell reportazhin për neglizhimin e të drejtave të grave ...

Tejkalimi me Art i Problemeve të Grave

Festivali ku mes tjerash do të trajtohen edhe shkelje të drejtash dhe probleme të grave do të zgjasë nga 25 deri ...

‘Rruga e Kombit’ Rrënon Bizneset e Rrugës së ‘Vjetër’

Për pesë dekada me radhë, Lekë Preçi priti mijëra udhëtarë me aromën e kafesë të ...

“Arsyet” pse Gratë Pejane Heqin Dorë nga Trashëgimia

Sipas tyre vajzat pranojnë të heqin dorë nga trashëgimia nga frika se marrëdhëniet familjare do përkeqë...

Tregimet e Parrëfyera të Dëbimeve në Kroaci Gjatë Luftës

“Nuk mund ta besoj se të gjitha këto më ndodhën mua. Vërtet. Mendja ime s’e kupton ...

Bizneset e Grave pa Subvencione

Vetëm 25 gra kanë të regjistruar pronë në Komunën e Kllokotit dhe si rrjedhojë komuna ka vetëm 9 biznese ...

Sfidat e Gjykimit të Trashëgimisë

Edhe pse ka përvojë shumëvjeçare në gjykimin e çështjeve të pronësisë, gjykatësi nga Prizreni, Xhemil ...

Gruaja që Denoncoi Burrin në Polici Për Shitjen e Shtëpisë

Gruaja që Denoncoi Burrin në Polici Për Shitjen e Shtëpisë

Ziza dhe Isa Mehajt u ka dalë punë me policinë dhe drejtësinë tek pas 45 viteve të martesës.

Homoseksualët në Shqipëri në Festë për të Mposhtur Izolimin

Nuk qe një natë e zakonshme e të shtunës në Disko Lux në qendër të Tiranës. Organizatorë...