Rezultatet e kerkimit për: deportimi i shtetasve turq

Deklarimi rreth fajësisë i të akuzuarve për deportimin e 6 shtetasve turq

Në kohën kur po bëhen tre vite prej se gjashtë shtetas turq ishin deportuar nga Kosova, tre zyrtarë ...

Kongresisti amerikan: Gjashtë shtetasit turq në mënyrë sekrete u ekstraduan nga Kosova në Turqi

Deportimi i gjashtë shtetasve turq nga Kosova për në Turqi para dy viteve, është bërë temë diskutimi në ...

Deportimi i gylenistëve: Dy vjet nga operacioni që vazhdon të mbetet misterioz

Janë bërë dy vjet nga deportimi i gjashtë shtetasve turq nga Kosova për në Turqi.

Prokuroria Speciale ‘amniston’ Shpend Maxhunin në rastin e ‘Gylenistëve’

Që nga 29 marsi i vitit të kaluar familjarët e gjashtë shtetasve turq dhe opinioni në Kosovë, e më gjerë ...

Shkëlqimi dhe rënia e Shpend Maxhunit

Shpend Maxhuni ishte një ndër gjeneratat e para të atëherë Shërbimit Policor të Kosovës, i cili ...

Streha e pasigurt: Rritet numri i turqve që duan azil në Ballkan

BIRN-i ka zbuluar që me qindra shtetas turq kanë aplikuar për azil në vendet e Ballkanit që nga puç...

Kandidati boshnjak e quan gabim deportimin e ‘gylenistëve’

Kandidati boshnjak nga Partia e Aksionit Demokratik (SDA), , Numan Baliq, ka thënë se ka qenë gabim deportimi i gjashtë ...

Ekskluzive: IPK bën kallëzim penal ndaj 22 policëve për deportimin e ‘gylenistëve’

Më shumë se 1 vjet e 4 muaj pasi gjashtë shtetas turq - të njohur më vonë si “Gylenistët”- u ...

LDK kërkon zgjedhje

Lidhja Demokratike e Kosovës ka kërkuar që Presidenti i vendit të shpall datën e zgjedhjeve të reja.