Rezultatet e kerkimit për: azem syla

Mungojnë dëshmitarët, shtyhet seanca ndaj pylltarit të akuzuar për marrje ryshfeti

Seanca gjyqësore ndaj dy të akuzuarve, Ismet Tahiri dhe Sylë Fejza, ka dështuar të mbahet sot në Gjykatë...

Gjyqtari Kalludra: Seanca në rastin “Toka“ nuk u caktua në mungesë të procesmbajtëses

Gjykimi ndaj ish- deputetit të PDK-së, Azem Sylës dhe 21 të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar në ...

Shtyhet për në maj gjykimi kundër Qemajl Mustafës dhe të tjerëve, procesit nuk i shihet fundi

Për shkak të situatës me pandeminë e virusit COVID 19, është shtyrë për në maj gjykimi ku po ...

Azem Syla udhëton për në Gjykatë Speciale

Ish-shefi i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Azem Syla, është nisur për në Gjykatën Speciale.

Familja e Ramush Haradinajt nis biznesin e mediave me paratë e Telekomit 

Më shumë se 30 milionë euro të Telekomit të Kosovës janë shpenzuar gjatë 14 vjetëve në reklama dhe sponsorizime  pë...

Azem Syla në gjyq: Kam qenë i angazhuar në PDK, s'jam marrë me aktivitete biznesi as kurrfarë

Gjykimi ndaj ish-deputetit Azem Syla dhe 16 të tjerëve, të akuzuar për shpronësimin e tokave shoqërore në ...

Zvarritjet në gjykimin e ish-kryetarit të Gjilanit dhe 36 të akuzuarve të tjerë, procesit s'i shihet fundi

Aktakuza ndaj ish-kryetarit te Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe të tjerëve, është ngritur më 16 shtator 2016.

Provat e Prokurorit nuk e bindin gjykatësin në procesin ndaj Azem Sylës

Beqir Kalludra, kryetar i trupit gjykues në aferën e shpronësimeve të tokave në rrethinë të Prishtinës, ku ...

Furnizuesit me armë të UÇK-së kërkojnë statusin e të burgosurit politik

Ata që u burgosën për furnizimin me armë të rezistencës së Kosovës për një kryengritje ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!