Rezultatet e kerkimit për: Sali Mustafa

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, ‘Komandant Leka’ rrëfen për formimin e brigadave në Zonën Operative të Llapit

 

Dëshmitari Vërbovci tregon se ku dhe kur e kishte takuar Salih Mustafën

Nazmi Vërbovci dëshmitari i shtatë i mbrojtjes po dëshmon në gjykimin ndaj Salih Mustafës që po ...

Gjykimi Salih Mustafës, dëshmitari Vërbovci rrëfen për shpërnguljen dhe vrasjen e 12 shqiptarëve nga forcat serbe

 

Dëshmitari Ndreci: Salih Mustafën e kam takuar në Barilevë

Besnik Ndreci dëshmitar i mbrojtjes para Dhomave të Specializuara të Hagës ka deklaruar se të akuzuarin Salih Mustafa ...

Dëshmitari Ndreci rrëfen për vrasjen e shqiptarëve nga forcat serbe dhe krijimin e njësisë “Barileva”

Bislim Ndreci, dëshmitari i gjashtë i mbrojtjes po dëshmon në gjykimin ndaj Salih Mustafës që po zhvillohet ...

Dëshmitari Gani Sopi: Kam qenë anëtar i BIA-s, këtë e kemi kuptuar pas lufte

Dëshmitari Gani Sopi gjatë dëshmisë së tij në Dhomat e Specializuara të Hagës ka pohuar se ka ...

Dëshmitari Sopi: Në luftë Salih Mustafa ka ndihmuar popullatën civile

 

Borovci-Gjykatës Speciale: Mos bini pre e dëshmitarëve të manipuluar dhe të shantazhuar

Ish-pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇk) dhe veprimtar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) Hazir ...

Gjykimi Salih Mustafës, dëshmitari: Në UÇK nuk kishte dallime fetare apo partiake