Rezultatet e kerkimit për: Patton Boggs

Heronjtë e vitit 2020: Njerëzit që e bënë ndryshimin

Duke filluar nga zyrtarët të  cilët e ngritën zërin e tyre për drejtësi dhe ...

A po shpaguhet lobimi?

A po shpaguhet lobimi?

Këtë vit, Kosova me gjasë do të shpenzojë mbi 500 mijë euro për shërbime të lobimit që ofrohen ...

Nuk Dihet Kush do ta Paguajë Blair-in

Derisa ish-kryeministri britanik Tony Blair konfirmoi qëllimin që të këshillojë qeverinë e re të qendrës së majtë ...

Pagesa të Parregullta për Lobuesin Amerikan

Kompania amerikane “Patton Boggs” u pagua nga qeveria e Kosovës përkundër shkeljes së kontratës ...

Njohjet Që Shtyheshin Nga Lobistët e Qeverisë Nuk u Realizuan

Në një raport që kompania “Patton Boggs” e dorëzoi në Departamentin Amerikan të Drejtësisë, verën ...

Qeveria Pagoi për Takimet e Presidentes

Një kompani lobimi me bazë në Washington ka raportuar para autoriteteve amerikane se është paguar nga Qeveria e Kosovës ...

Shenjat e Para të Mbrojtjes së Bizneseve të Huaja

Gjykata Komunale e Ferizajt, më 14 tetor 2011, kishte nxjerrë aktgjykim me të cilin e shpallte Januz Lamallarin, 41 vjeç, fajtor për ...

Lobistët e Thaçit Sjellin McDonaldsin në Kosovë

Kompania e diskutueshme e fast-foodit është biznesi i vetëm që është dhënë me emër si subjekt i ...

Kthimi i Amerikanëve si Lobistë

Bill Klintoni e ka bulevardin me emrin e tij dhe një statujë në Prishtinë, në nderim të rolit për ç...