Rezultatet e kerkimit për: Karaçeva

Kërkohet ndërprerja e paraburgimit edhe për 16 të arrestuar në rastin Karaçeva

Prokurorja Rozelida Manastiri ka kërkuar nga Gjykata të bëjë ndërprerjen e masës së paraburgimit edhe pë...

Premtimet dhe të vërtetat e qeverisjes në Kamenicë

Mungesa e ujit të pijshëm, mungesa e ndriçimit, kanalizimit, asfaltit si dhe deponitë ilegale të mbeturinave janë disa ...

Premtimet e (pa)qëndrueshme të Qëndronit!

Në debatin ‘Jeta në Komunë’ kryetari Qëndron Kastrati u sfidua edhe me premtimet që i kishte dhënë në ...

Huqja e mediale për aktakuzën ndaj 29 personave për bixhoz ilegal

Prokuroria Speciale ka njoftuar se sot ka ngritur aktakuzë ndaj 29 personave për veprat penale të shpëlarjes së parave, ...

Paralajmërimi i prokurores: Do të konfiskohen shtëpitë e bosëve të Karaçevës

Prokurorja e rastit të ‘Karaçeva’ nga departamenti i krimeve të rënda në Prokurorinë e Gjilanit, Rozelida Manastiri ka ...

15 nga të arrestuarit në rastin e Karaçevës pranojnë të bashkëpunojnë me Prokurorinë

Mbi 50 ka shkuar numri i të arrestuarve në lidhje me rastin e Karaçevës. Këto arrestime u kryen ...

Prapaskenat e operacionit Karaçeva - VIDEO

Një plan mirë i planifikuar, i cili rezultoi me arrestimin e më shumë se 30 personave, 12 nga ta të cilët ...

Rritet numri i të arrestuarve në rastin e Karaçevës

B.A dhe SH.I janë arrestuar si të dyshuar lidhur me rastin Karaçeva, duke e dërguar numrin ...

Cila grackë u përdor për të gjurmuar bosët e Karaçevës

Një hetim i gjatë më shumë se një vit rezultoi me dhjetëra të arrestuar, më shumë se dhjetë objekte ...