Rezultatet e kerkimit për: Genc Selimi

I akuzuari për terrorizën nuk u soll nga Burgu i Dubravës në Gjykatë, dështon seanca

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve për terrorizëm, Genc Selimi, Valon Shala, Ardian Mehmeti dhe Nuredin Sylejmani ka ...

Gjykata: Nuk ka prova se janë planifikuar sulme terroriste mbi policinë në Prishtinë dhe burgun në Shkup

Grupi që pretendohej se tentoi të organizojë sulm terrorist mbi burgun e Idrizovës në Maqedoni dhe në disa vende ...

Të akuzuarit i mohojnë akuzat e Prokurorisë rreth planeve për sulme terroriste e shitblerjen e armëve

Në gjykimin e të akuzuarve për veprat që lidhen me terrorizëm Ardian Mehmeti, Valon Shala, Genc Selimi, Musli ...

Rihapet gjykimi për terrorizëm në ditën e shpalljes së aktgjykimit

Gjykata Themelore në Prishtinë nuk ka mundur të shpallë një verdikt ndaj pesë të akuzuarve për terrorizëm prandaj ...

I akuzuari për terrorizëm: Në Siri shkova pasi i përcolla qëndrimet e imamëve

Ardian Mehmeti njëri nga të akuzuarit për vepra që lidhen me terrorizëm gjatë fjalës përfundimtare ...

Gjyqtari në trajnim, dështon gjykimi për terrorizëm

Trajnimi jashtë vendit i gjyqtarit Agim Kuçi ka ndikuar që gjykimi për terrorizëm të dështoj të ...

I akuzuari për terrorizëm rrëfehet para gjykatës si i bleu armët

Nuredin Sylejmani njëri nga të akuzuarit për vepra që lidhen me terrorizëm gjatë dhënies së mbrojtjes ...

Polici zbulon planet terrorriste për ta liruar nga burgu imamin Shukri Aliu

Në gjykimin e të akuzuarve për vepra që lidhen me terrorizëm Ardian Mehmeti, Valon Shala, Genc Selimi, Musli ...

Në gjykimin për terrorizëm do të dëshmojë polici hetues

Në gjykimin e të akuzuarve për vepra që lidhen me terrorizëm Ardian Mehmeti, Valon Shala, Genc Selimi, Musli ...