Rezultatet e kerkimit për: Darko Tasiq

Dy hetues policorë dëshmojnë në gjykimin e Darko Tasiqit për masakrën në Krushë të Vogël

Dy hetues të Policisë së Kosovës nga sektori për krime të luftës kanë dëshmuar në gjykimin ...

Nesër vazhdojnë rrëfimet e dëshmitarëve për krimet e luftës në Krushë të Vogël

Të martën dhe të mërkurën do të vazhdojë gjykimi i Darko Tasiq, i akuzuar për krime ...

Dëshmitarja e masakrës në Krushë rrëfen si ia vranë 12 anëtarë të familjes

Drita Batusha ishte dëshmitarja e radhës, ndër të shumtë që janë të propozuar nga Prokuroria Speciale, në ...

Masakrat në Krushë të Vogël, dëshmitë e të mbijetuarëve se kush e dogji kamionin me të gjallë e të vdekur!

Nesër vazhdojnë rrëfimet e dëshmitarëve, për krimet e luftës në Krushë të Vogël.

Gjykimi për krimet e luftës në Krushë të Vogël ndaj Darko Tasiq vazhdon sot

Në gjykimin e të akuzuarit për krime lufte të kryera në Krushë të Vogël të Prizrenit, sot dhe ...

Dëshmitari: Në Krushë të Vogël u vranë rreth 70% burrave dhe djemve

Në gjykimin e të akuzuarit për krime lufte të kryera në Krushë të Vogël të Prizrenit dëshminë ...

Gjyqtari ofendohet nga publiku në gjykimin për krime lufte në Krushë të Vogël

Në gjykimin e Darko Tasiq, i akuzuar për krime të luftës, sot para Gjykatës Themelore të Prizrenit ...

Dëshmi të tmerrshme për masakrën e Krushës rrëfehen në Gjykatën e Prizrenit

I akuzuari për krime të luftës, Darko Tashiq do të dalë nesër para Gjykatës Themelore të ...

A do të mundet Komisioni i të Vërtetës për luftën ta arrijë pajtimin në Kosovë?

Përballë shtëpisë së Agron Limanit në Krushë të Vogël të Prizrenit është ende një gropë e madhe ...