Rezultatet e kerkimit për: Darko Tasiq

Gjykimi për vrasjet në Krushë të Vogël në pritje të dëshmisë së gazetarit anglez

Gjykimi i Darko Tasiqit, i akuzuar për masakrën ndaj bashkëfshatareve të tij shqiptarë në Krushë të Vogë...

Masakra në Krushë të Vogël, gjykimi i Darko Tasiqit drejt fundit

Gjykimi i Darko Tasiqit, i akuzuar për masakrën ndaj bashkëfshatarëve të tij shqiptarë në Krushë të ...

Gjykimi për masakrën në Krushë të Vogël, Ministria e Drejtësisë nuk i përgjigjet Gjykatës

Darko Tasiq, i cili deri në vitin 1999 kishte jetuar në Krushë të Vogël bashkë me familjen e tij, tash ...

Dëshmitë për krimet në Krushë të Vogël, përloten të pranishmit në Gjykatë

Në gjykimin e Darko Tasiqit, i akuzuar për krime lufte, të kryera në Krushë të Vogël, është shfaqur ...

Dy hetues policorë dëshmojnë në gjykimin e Darko Tasiqit për masakrën në Krushë të Vogël

Dy hetues të Policisë së Kosovës nga sektori për krime të luftës kanë dëshmuar në gjykimin ...

Nesër vazhdojnë rrëfimet e dëshmitarëve për krimet e luftës në Krushë të Vogël

Të martën dhe të mërkurën do të vazhdojë gjykimi i Darko Tasiq, i akuzuar për krime ...

Dëshmitarja e masakrës në Krushë rrëfen si ia vranë 12 anëtarë të familjes

Drita Batusha ishte dëshmitarja e radhës, ndër të shumtë që janë të propozuar nga Prokuroria Speciale, në ...

Masakrat në Krushë të Vogël, dëshmitë e të mbijetuarëve se kush e dogji kamionin me të gjallë e të vdekur!

Nesër vazhdojnë rrëfimet e dëshmitarëve, për krimet e luftës në Krushë të Vogël.

Gjykimi për krime lufte, dëshmitari rrëfen si dëgjoi britmat e viktimave në kamionin e djegur

Kadri Muharremi nga Krusha e Vogël dëshmoi kundër Darko Tasiç që po akuzohet për krime lufte, ...