2.6 Milionë Euro Pasuria e Asamblistit Gashi

Këshilltari komunal i LDK-së Shefki Gashi ka deklaruar vlerë të lartë të pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

Në Agjencinë Kundër Korrupsionit, pasurinë e ka deklaruar edhe këshilltari komunal nga radhët e LDK-së Shefki Gashi.

Gashi ka deklaruar pasuri në vlerën 2 milion e 646 mijë e 613 euro.

Pasuri të paluajtshme Gashi deklaroi se ka në vlerën prej 2 milionë e 425 mijë euro, pasuri të luajtshme 190 mijë euro, ndërsa para të gatshme të mbajtura në institucionet financiare 2 mijë e 10 euro.

Në deklarimin e sivjetmë, Gashi ka deklaruar se të hyrat vjetore tij dhe bashkëshortes arrijnë në vlerë rreth 29 mijë e 603 euro.

Asamblisti Gashi deklaron se posedon edhe firmën “Ibushi Farm” Sh.p,k.

Në krahasim me deklarimin e një viti më parë, pasuria e Gashit sivjet ka pësuar rënie të lehtë.

16 Qershor 2017 - 15:34

Rrahman Ramaj 16/06/2017 - 15:34
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend