18 Vjet Burg për Vrasjen e Djalit të Axhës për Parking

Fidan Makolli është dënuar me 18 vjet burg për vrasjen e djalit të axhës pas një keqkuptimi për parking të veturës.

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar me 18 vjet burgim Fidan Makollin për vrasjen e djalit të axhës, të ndjerit Fadil Makolli.

Kryetarja e trupit gjykues, Shadije Gërguri, përveç shqiptimit të dënimit me burgim në kohëzgjatje prej 18 vite, ka shpallur aktgjykim që t’i konfiskohet arma me të cilën e ka vrarë të ndjerin Fadil Makolli, ndonëse ai nuk akuzohej për armëmbajtje pa leje.

I akuzuari Fidan Makolli ka pranuar para trupit gjykues vrasjen që e kreu më 24 qershor të vitit 2016.

Sipas aktakuzës, i ndjeri Fadil Makolli ka parkuar veturën afër furrës “Sharri”, me ç’rast i akuzuari Fidan Makolli ka dalur nga shtëpia dhe i ka thënë tani të ndjerit të mos e parkojë veturën në atë vend.

Pas një konflikti verbal në mes të djemve të axhës, i akuzuari Fidan Makolli ka shtënë në drejtim të Fadil Makolli, kështu duke e plagosur në regjionin e abdomenit-nënbrinjor të djathtë.

Si pasojë e plagëve të marra, Fadil Makolli kishte vdekur më 29 korrik 2016.

http://kallxo.com/gruaja-pyet-te-akuzuarin-pse-ma-vrave-burrin/

20 Mars 2017 - 16:10

Arita Gërxhaliu 20/03/2017 - 16:10
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend