Sonte në ‘Jeta në Kosovë’: Avansimet dhe Sherret në UP

Sonte në emisionin “Jeta në Kosovë” në orën 20:15 do të transmetohet një debat rreth zhvillimeve të fundit në Universitetin e Prishtinës lidhur me avansimet e stafit akademik dhe protestat për Universitetin.

Të ftuarit në debat diskutojnë për avansimet e stafit në universitete dhe problemet të cilat e kanë përcjellë këtë proces tash e sa vjet.

Gjatë emisionit do të flasin edhe kandidatë të cilët anë ankuar se u është bërë e padrejtë në procesin e përzgjedhjes së stafit akademik.

Të ftuar janë: Shaban Buza (rektor i Universitetit të Gjakovës), Rron Gjinovci (ORCA), Valmir Krasniqi (Revista Math Problems) dhe Mentor Sopjani (profesor në UP).

Emisioni “Jeta në Kosovë” transmetohet sonte në RTK në orën 20:15 dhe repriza të hënën në mesditë.

16 Shkurt 2017 - 19:02

Kallxo 16/02/2017 - 19:02
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend