Sonte në ‘Drejtësia në Kosovë’: Zona e Lirë e Kontrabandës

Sonte në emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ në RTK në orën 22:20 do të transmetohet një hulumtim disa mujor për kontrabandën me naftë në pjesën veriore të Kosovës.

Emisioni paraqet detajet për çmimet e naftës në veriun e Kosovës duke sjellë dëshmi filmike për çmimet në këtë zonë. Shitësit e karburanteve janë filmuar duke treguar ofertat për naftë e cila varion për disa herë me çmimet në zona të tjera.

Në zona të tjera, gazetarët sjellin dëshmi për çmimet më të lira për pijet e gazuara dhe ato energjike ndërsa reportazhi sjell edhe pamje të rrugëve ilegale të cilat janë duke u përdorur në veriun e vendit.

Emisioni dëshmon edhe paaftësinë e institucioneve të vendit për ta luftuar dukurinë e kontrabandës në veri. Dëshmitë se policia nuk reagon në rast të raportimit të kontrabandës dhe raste konkrete kur policët janë sulmuar mund të ndiqen gjatë këtij reportazhi.

Emisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetohet çdo të premte nga ora 22:20 në RTK dhe repriza të hënën në mesditë.

 

31 Mars 2017 - 16:11

Kallxo 31/03/2017 - 16:11
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend