raporti

  • Prishtinë
  • Korrupsion
  • Shëndetesi

dd avokat qe punon ne de, mjeket dhe evaluim i barnave 044d

Mesazhi i mbylljes së raportit

 

Hulumtuesit e KALLXO.com edhe pse kanë dalë në terren nuk kanë ti verifikojnë pretendimet e paraqitura në raport. Luteni që çdo informacion rreth këtij rasti ta ndani me ne në numrin kujdestar ose në kallxo.com

11 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend