pUNESIME PARTIAKE NE UNIVERSITET nn

  • Pejë
  • Tjetër
  • Arsim

Ne nn punesimet behen ne baza partiake dhe familjare. Ne konkursin e fundit te muajit mars jane pranuar keta persona: Lnnj antar i ryesis se rinis nn pelaj kryetare e nendeges Novoselles se nn antar i kryesis rinis se nn-se ne PnNe janar eshte pranuar najli antar i kryesis se rinis se Pne Ndersa pa konkurs eshte pranuar nn ajo mban poziten asistente e zyres se Rektorit, Ne konkursin e fundit ku jane pranuar te lartepermendurit ka pasur kandidate qe plotesonin kushtet dhe nuk jane ftuar as per test. Ju lus qe te hulumtoni per punesimet ne kete Universitet sepse kjo tashme eshte bere e zakonshme qe pa kurrfare kriteri te punesohen. Kritere te vetme jane pjesmarrja ne politike dhe familjarizmi, Edhe punesimet e asistenteve ne vitin e kaluar ishte i tilee

1 vit më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend